onsdag 28 juli 2010

En massa katter

är det på denna body. Lillan lärde sig tidigt säga katt då vi har två guldklimpar här hemma.

Material: Kattyget från Skroten. Var nog mitt fynd där, 39:- metern är inte fy skam. Gör sig dessutom bättre i färdig form än tygbiten. Knickers är sydda i härligt cerise collegetyg från lokala butiken. Fläckarna är inte där i vanliga fall ;) De ingick i fotograferingstillfället för att hinna med mellan besöken i tvättmaskinen.

Mönster: Bodymönstret från vårens ottobrenr. Knickers är Meedom & Meedom form 1.

Plus: Långa shorts och knickers är verkligen favoriten här hemma i sommar. Så himla praktiska att springa runt i och skyddar dessutom knäna. Lär bli fler till nästa sommar.

4 kommentarer:

  1. Hej Sandra! Lucas ska börja förskola i Januari hade vi tänkt!! Han ska inte börja innan jul! Känns bättre att börja på det nya året! Han ska ändå inte gå där så mycket till en början! Mest så han får känna på det och lära känna lite kompisar!! Ni borde unna er mer BF!! Era föräldrar vill säkert passa lilltjejen!! Våra föräldrar tar Lucas lite då och då!! Så vi har fått ett par gånger nu!! Kram på dig! ps: Super söt dress förresten!! Gör du sån till pojkar också?

    SvaraRadera
  2. Hejsvej. Du anmälde ditt intresse lite till en syjunta i Kristianstad för ett tag sedan. Gå in i min blogg och kika för nu är det dags att boka in sig. Hoppas du fortfarande vill och att du kan den planerade helgen. Kram!

    SvaraRadera